Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D EL RINKON (1337958) - Racing de la Laguna (1601713) » 623030270: T56/J3/IV

Liga 623030270 Información oficial sobre el partido 623030270 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / IV.40 (3463)

Las Parras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Parras F.C.' en el partido 0 - 0 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Parras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Parras F.C.' en el partido 2 - 0 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Parras F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Parras va anar a parar a la dreta de l'atac on en José de Carvalho, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Msheha Gewargis va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Jaak Viljat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Ryszard Jedynak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José de Carvalho que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Racing de la Laguna

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Jesús Zaldierna va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jorge Castell de Racing va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Modesto Ocampo al minut 32 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Racing, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Jorge Castell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Racing van sortir al contraatac al minut 61, però Felipe Suárez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Colunga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Modesto Ocampo de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.