Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turneros F. C (1336098) - Brockhers (1577928) » 623029867: T56/J1/IV

Liga 623029867 Información oficial sobre el partido 623029867 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / IV.33 (3456)

Balrogs CF Alineación oficial del equipo 'Balrogs CF' en el partido 2 - 2 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
Francisco João Potiguar (8') 1 - 0
1 - 1 Saïfeddine Hamidi (31')
1 - 2 Mohamed Olmo (59')
Francisco Malta (69') 2 - 2
Balrogs CF Alineación oficial del equipo 'Balrogs CF' en el partido 2 - 2 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balrogs CF Alineación oficial del equipo 'Balrogs CF' en el partido 3 - 1 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balrogs CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francisco João Potiguar de Balrogs aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Balrogs aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Francisco Malta va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Giorgio Canavesi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rodrigo Miret va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvador Urpí al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nguyễn Văn Trấn va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Zakariya Guissi de Balrogs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brockhers. La jugada d'estratègia del Balrogs per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aketx Atxega va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 214 Minuto 68 (Ocasión de penalti): En Francisco Malta va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 68. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Aketx Atxega de Balrogs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Brockhers

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Brockhers sabia com jugar al contraatac, i al minut 31, Saïfeddine Hamidi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Brockhers va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 59, quan Mohamed Olmo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 23 minuts, el Brockhers va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 63, un contraatac del Brockhers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pepe Carazo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Carazo de Brockhers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Castaño.