Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oneitorrr F.C (438079) - ARKANNDAS ZARAGOZA SUB 23 (47467) » 623029865: T56/J14/IV

Liga 623029865 Información oficial sobre el partido 623029865 en Hattrick

14.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 14 / IV.32 (3455)

Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 3 - 0 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
Mislav Sandrk (75') 1 - 0
Alberto Maestro González (78') 2 - 0
Alberto Maestro González (82') 3 - 0
Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 3 - 0 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 4 - 0 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): Una falta al minut 75 va provocar un lliure directe. Mislav Sandrk el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Argonautas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Maestro González la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Oneitorrr es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 78.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alberto Maestro González, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Oneitorrr.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Andrade hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Krzysztof Siwik havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alberto Maestro González va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Marian Siatkowski gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Oneitorrr per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jacob Borgeln, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto Maestro González, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacob Borgeln de Oneitorrr amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.C. Argonautas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Emad Al-Mashhadani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Barnabás Pintér ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Barnabás Pintér.