Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Äppelwoicianes 2023 (1335353) - ACOIRAZADO POTEMKIN (1582037) » 623029822: T56/J3/IV

Liga 623029822 Información oficial sobre el partido 623029822 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / IV.32 (3455)

Poderio Alineación oficial del equipo 'Poderio' en el partido 3 - 1 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
0 - 1 Ron Feldbrugge (4')
Stefan Ćosić (11') 1 - 1
Gonzalo Villalaín (35') 2 - 1
Slavko Fabijančič (40') 3 - 1
Poderio Alineación oficial del equipo 'Poderio' en el partido 3 - 1 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Poderio Alineación oficial del equipo 'Poderio' en el partido 0 - 1 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poderio

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Poderio van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Stefan Ćosić.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Poderio va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gonzalo Villalaín va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Poderio va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Slavko Fabijančič la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Poderio va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Slavko Fabijančič va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Navarrete va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Poderio van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Benoît Bompas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, César Gorcoa gairebé va marcar per a Poderio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benoît Bompas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ACOIRAZADO POTEMKIN

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): ACOIRAZADO va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Ron Feldbrugge va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Robin Rodriguez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Alfréd Györki va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Abu Bakr Al-Temaimai no es va rendir i va fer unes grans aturades.