Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bUllet V (312494) - Joga apestuncio c.f. (1461592) » 623028999: T56/J8/IV

Liga 623028999 Información oficial sobre el partido 623028999 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / IV.17 (3440)

Real Engañaos CF Alineación oficial del equipo 'Real Engañaos CF' en el partido 3 - 1 Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido
Axel Train (19') 1 - 0
Mihai Şagău (20') 2 - 0
2 - 1 Luis Corbacho (32')
Mihai Şagău (63') 3 - 1
Real Engañaos CF Alineación oficial del equipo 'Real Engañaos CF' en el partido 3 - 1 Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Engañaos CF Alineación oficial del equipo 'Real Engañaos CF' en el partido 2 - 1 Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Engañaos CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RECF contenien la respiració mentre en Axel Train s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mihai Şagău, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ryszard Koczoń va anar a parar al cap de Mihai Şagău que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a RECF el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ryszard Koczoń va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mihai Şagău va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Jędrzej Kościuczuk quasi marca en una jugada assajada de córner que Axel Train havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Stelian Iancovescu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Mirko Melius es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Joga apestuncio c.f.

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Un mica després, Luis Corbacho de apestuncio va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Ignacio Jiménez va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Arnau Torres quasi aconsegueix empatar per apestuncio al minut 48, però Mateusz Joniec va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Luis Corbacho va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mateusz Joniec.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Luis Corbacho va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Jiménez de apestuncio es va guanyar la targeta groga merescudament.