Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ronsteam (311241) - bruchi Jrs (439928) » 623028861: T56/J1/IV

Liga 623028861 Información oficial sobre el partido 623028861 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / IV.15 (3438)

Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 5 - 2 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
0 - 1 Radoslav Lyutzkanov (20')
Adrián Bejega (26') 1 - 1
1 - 2 Radoslav Lyutzkanov (31')
Pau Sintes (35') 2 - 2
Javier De Prados (41') 3 - 2
Enrique Fidalgo (42') 4 - 2
Abdulqudus Al-Iriyani (83') 5 - 2
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 5 - 2 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 9 - 1 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
Es un cenizo 9.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronsteam

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ronsteam una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Adrián Bejega, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 26.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Ronsteam equilibrava la balança al minut 35. En Pau Sintes, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Javier De Prados de Ronsteam, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enrique Fidalgo va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ronsteam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdulqudus Al-Iriyani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ricart Amer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ronsteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pau Sintes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Martínez Ares estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Andoni Pinto, als 57 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Javier De Prados, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 邢 (Xing) 旭永 (Xuyong) de Ronsteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

bruchi Jrs

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del bruchi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Radoslav Lyutzkanov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Radoslav Lyutzkanov va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ricart Amer per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): bruchi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bermudo Arteaga va desviar el xut final de Radoslav Lyutzkanov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del bruchi va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Marc-Alexandre Van De Vannet no va poder controlar.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luciano Fariñas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Reinhardt Hutzler va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.