Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barsacampeon revenge (775881) - Deportiva (485481) » 623028856: T56/J14/IV

Liga 623028856 Información oficial sobre el partido 623028856 en Hattrick

14.07.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 14 / IV.14 (3437)

barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 4 - 2 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
0 - 1 Ville Larva (3')
Salva Granda (38') 1 - 1
Alberto Falco (39') 2 - 1
2 - 2 Ville Larva (52')
Antonio Echecón (53') 3 - 2
César Ocio (70') 4 - 2
barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 4 - 2 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 4 - 0 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene un resultado normal 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barsacampeon revenge

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de barsacampeon van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Salva Granda.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alberto Falco de barsacampeon aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 107 Minuto 53 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): barsacampeon, gràcies a les conegudes canonades d'en Antonio Echecón, va situar el 3 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de barsacampeon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en César Ocio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El barsacampeon va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Salva Granda la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç César Ocio va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 28, i va passar la pilota a Juan Honze, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en César Ocio va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Ignacio Arbos Marin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Antonio Echecón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Erill va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Deportiva

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ville Larva va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Deportiva, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Deportiva sabia com jugar al contraatac, i al minut 52, Ville Larva va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.