Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD.LOS PINALES (308719) - barsacampeon revenge (775881) » 623028848: T56/J12/IV

Liga 623028848 Información oficial sobre el partido 623028848 en Hattrick

30.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 12 / IV.14 (3437)

FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 1 - 0 barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido
Damir Kampuš (82') 1 - 0
FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 1 - 0 barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 2 - 0 barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC IRENE

Goles Goles

  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del IRENE contenien la respiració mentre en Damir Kampuš s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Cuenca va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Eduardo Laureiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de IRENE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Abderrazak Salhi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): IRENE va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Juan Iturrarán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de IRENE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sacarino Aguiño va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sacarino Aguiño de IRENE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Cuenca de IRENE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

barsacampeon revenge

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): barsacampeon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Alberto Falco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Juan Honze va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Ocio de barsacampeon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.