Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

edurodrifer u. d. (1461528) - Bloody Tears (990262) » 623028675: T56/J11/IV

Liga 623028675 Información oficial sobre el partido 623028675 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / IV.11 (3434)

edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 2 - 3 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
Roberto Vinzoli (7') 1 - 0
Helge Eckhoff (34') 2 - 0
2 - 1 戴 (Tai) 效天 (Xiaotian) (36')
2 - 2 Nedim Kandić (70')
2 - 3 Ivan Kirilov (73')
edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 2 - 3 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 2 - 1 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

edurodrifer u. d.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): edurodrifer prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Roberto Vinzoli va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de edurodrifer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Helge Eckhoff progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Helge Eckhoff gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eugenio Scarano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alan Micarelli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roberto Vinzoli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Helge Eckhoff, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Federico Gallifa va sorprendre Eugenio Scarano amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Bloody Tears

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Bloody era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 戴 (Tai) 效天 (Xiaotian) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Nedim Kandić va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 70.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Bloody sabia com jugar al contraatac, i al minut 73, Ivan Kirilov va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Zdzisław Mielewski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Kirilov.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juliāns Čarkins de Bloody la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.