Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muslo de Perlin (1338600) - Vampi FC (1433255) » 623028568: T56/J12/IV

Liga 623028568 Información oficial sobre el partido 623028568 en Hattrick

30.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 12 / IV.9 (3432)

Ayuquiqui F.C. Alineación oficial del equipo 'Ayuquiqui F.C.' en el partido 0 - 3 zabalon Alineación oficial del equipo 'zabalon' en el partido
0 - 1 Óscar Monjia (7')
0 - 2 Óscar Monjia (27')
0 - 3 Jesús Azabache (31')
Ayuquiqui F.C. Alineación oficial del equipo 'Ayuquiqui F.C.' en el partido 0 - 3 zabalon Alineación oficial del equipo 'zabalon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ayuquiqui F.C. Alineación oficial del equipo 'Ayuquiqui F.C.' en el partido 1 - 1 zabalon Alineación oficial del equipo 'zabalon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,8 % 51,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ayuquiqui F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Helenio Lapetra Churruca va marxar de Younous zairi en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Ayuquiqui van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

zabalon

Goles Goles

  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del zabalon va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Óscar Monjia en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de zabalon, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Óscar Monjia va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Jesús Zorita entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al zabalon, un peu providencial d'en Jesús Azabache va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del zabalon va deixar en bona posició a en Lenin Larrea per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Óscar Monjia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Francisco Jesús Zorita va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de zabalon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Monjia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Younous zairi.