Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTINGARRULO (1434730) - Bosspe (1371027) » 623028204: T56/J5/IV

Liga 623028204 Información oficial sobre el partido 623028204 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / IV.3 (3426)

SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 3 - 1 Atletico Maestrazgo Alineación oficial del equipo 'Atletico Maestrazgo' en el partido
0 - 1 Gary Arthur (3')
Fabinho Saraiva (26') 1 - 1
Ciro Pera (39') 2 - 1
Sergio Cost (73') 3 - 1
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 3 - 1 Atletico Maestrazgo Alineación oficial del equipo 'Atletico Maestrazgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 0 Atletico Maestrazgo Alineación oficial del equipo 'Atletico Maestrazgo' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Igoin Eraia la va convertir en gol amb un remat de cap en Fabinho Saraiva tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 26 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Ciro Pera va donar a SPORTINGARRULO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de Sergio Cost sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de SPORTINGARRULO a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gabriel Ebrar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): SPORTINGARRULO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Sergio Cost va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sadden Achboun va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gabriel Ebrar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Igoin Eraia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Cost, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Atletico Maestrazgo

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Maestrazgo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gary Arthur, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maestrazgo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lolo Noboa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Maestrazgo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de David Pérez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Maestrazgo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 71 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Lolo Noboa no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Adrián De la Zarza de Maestrazgo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.