Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mahou-boys (489341) - Huevones Club (1599432) » 623028202: T56/J5/IV

Liga 623028202 Información oficial sobre el partido 623028202 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / IV.3 (3426)

mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 1 - 0 Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido
Brillantino Caranza (80') 1 - 0
mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 1 - 0 Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 4 - 0 Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mahou-boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Brillantino Caranza va donar a mahou-boys un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Limay Trigueros va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Roberto Garret del mahou-boys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Limay Trigueros, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcos Baltanás va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Gregor Elmas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Dani Guinot de mahou-boys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Huevones Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Huevones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Isaac Varas Durán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Huevones va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Giorgio Pagliano va quedar-se sol davant el porter Carles Rusiñol, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Huevones van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 71 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Orest Szabliński, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Hasan Basri Bulak va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Orest Szabliński, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orest Szabliński.