Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taboolators (1419863) - Concanos (1599241) » 623026970: T56/J4/II

Liga 623026970 Información oficial sobre el partido 623026970 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / II.1 (3404)

Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Dimitri Mannsfeld (71') 1 - 0
Manuel Pais Costa (76') 2 - 0
Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 0 Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taboolators

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador Dimitri Mannsfeld de Taboolators, després de 71 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Manuel Pais Costa va incrementar l'avantatge de Taboolators amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Dimitri Mannsfeld va poder marcar per a Taboolators en un servei de cantonada picat per en Fredrik Torsson quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fredrik Torsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Taboolators va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Răzvan Perea en un 1 contra 1 amb el porter Luis Linares Saiz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Concanos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Concanos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jamil Akhavan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Olmo Vélez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Concanos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Fernando Zapatero va estar a punt de posar per davant a Concanos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raffaele Caramelli va impedir un gol cantat.