Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Brotaz (991705) - Steaua de botijo (1587285) » 620447535: T55/R3

Copa 620447535 Información oficial sobre el partido 620447535 en Hattrick

03.01.2018 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 3

No Ens AKlarim Alineación oficial del equipo 'No Ens AKlarim' en el partido 1 - 6 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
No Ens AKlarim Alineación oficial del equipo 'No Ens AKlarim' en el partido 0 - 6 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Ens AKlarim

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Lex Landsbergen de AKlarim, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Antonio Fidalgo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que András Gécs, als 6 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lex Landsbergen de AKlarim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Steaua de botijo

Goles Goles

  • 162 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Erkut Raki per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Ömer Kahveci va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Steaua, Alexis Agurto, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Houd Hamouti de Steaua l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 28 de partit.
  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Steaua, gràcies a les conegudes canonades d'en Ferenc Molnár, va situar el 1 - 4 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Steaua va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gusnul Hutahuruk.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Gusnul Hutahuruk va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Steaua.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Felipe Chasarri va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexis Agurto.