Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Belegost C.F. (1583470) - MrSekoa YT (1599338) » 620260094: T55/R2

Copa 620260094 Información oficial sobre el partido 620260094 en Hattrick

27.12.2017 12:00:00
Copa: Temporada 55 / Ronda 2

Belegost C.F. Alineación oficial del equipo 'Belegost C.F.' en el partido 6 - 8 MrSekoa YT Alineación oficial del equipo 'MrSekoa YT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Belegost C.F. Alineación oficial del equipo 'Belegost C.F.' en el partido 3 - 1 MrSekoa YT Alineación oficial del equipo 'MrSekoa YT' en el partido
Tiene bastante suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belegost C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Elías Gil de Vivero de BLGTCF, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de BLGTCF van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Bastian Krumsieck.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Benedykt Napiórkowski de BLGTCF va aconseguir igualar el partit al minut 83, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 101 (Gol por la derecha): Corria el minut 101 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Manuel Labrue Oneray, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Fermín Gregorio del BLGTCF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bastian Krumsieck.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de BLGTCF Elías Gil de Vivero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alexey Merkulov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Bastian Krumsieck va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Celino Medina Velasco, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alexey Merkulov va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de BLGTCF i 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Teodor Petrakiev de BLGTCF va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

MrSekoa YT

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 20 minuts Miquel Guiu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Eric Magriñà que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de MrS YT Remixio da Queimada va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Lê Quý Cáp va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 3 al marcador.
  • 164 Minuto 103 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 103 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de MrS YT. Remixio da Queimada el va llançar amb força i precisió. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alberto Zuriano va deixar a Celino Medina Velasco assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): MrS YT va estar a punt de marcar quan Ricard Batllori va fer una passada impressionant a Miquel Guiu, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Remixio da Queimada va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Eric Magriñà de MrS YT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Teodor Petrakiev en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de MrS YT, Miquel Guiu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mateu Canals de MrS YT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Teodor Petrakiev en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Remixio da Queimada de MrS YT és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 8.