Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loswatermelones (797273) - Adhuc (1370062) » 617381357: T55/J10/VII

Liga 617381357 Información oficial sobre el partido 617381357 en Hattrick

24.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 10 / VII.672 (38708)

loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido 0 - 2 Dragones Rojiblancos F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragones Rojiblancos F.C.' en el partido
0 - 1 Miquel Fresquet (39')
0 - 2 Gonzalo Hereñozu (74')
loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido 0 - 2 Dragones Rojiblancos F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragones Rojiblancos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido 2 - 3 Dragones Rojiblancos F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragones Rojiblancos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,6 % 50,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loswatermelones

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Salvador va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Efe Gürtuğ va ridiculitzar a en Abderrahmane Frije amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de loswatermelones la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 204 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Angelantonio Palermo va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 79 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelantonio Palermo de loswatermelones es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Leo Coriale de loswatermelones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dragones Rojiblancos F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Miquel Fresquet va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gonzalo Hereñozu va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rojiblancos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 55 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Miquel Fresquet, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Rubén Vegal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Evaristo Castellroig va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Abderrahmane Frije de Rojiblancos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.