Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durters (489848) - Autobús FC (47899) » 617302257: T55/J3/VI

Liga 617302257 Información oficial sobre el partido 617302257 en Hattrick

06.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 3 / VI.284 (14602)

Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 4 - 1 Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido
Manolo Gámez (4') 1 - 0
Alejandro Del Castillo (47') 2 - 0
Alejandro Del Castillo (78') 3 - 0
Callum Williams (87') 4 - 0
4 - 1 Alex Acimov (89')
Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 4 - 1 Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 2 - 0 Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durters

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Jofre Pérez Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Durters, Manolo Gámez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Durters va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejandro Del Castillo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Durters va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Del Castillo des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Callum Williams de Durters va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rafael García Arroba va ridiculitzar a en Marcel Soška amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Rafael García Arroba gairebé va marcar per a Durters des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Adorno va marxar de Abdellah Nisawi en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Durters van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Gámez de Durters es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Autobús FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alex Acimov de Autobús va fer un bon esprint per escapar-se de Murray Lee i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Autobús van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Abdellah Nisawi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Marcel Soška, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 81 minuts, el Autobús va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.