Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CITY BADIA DEL VALLÉS (490334) - Sabatinis (992570) » 617293811: T55/J5/VI

Liga 617293811 Información oficial sobre el partido 617293811 en Hattrick

20.01.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 5 / VI.133 (14451)

CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido 0 - 0 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido 1 - 0 Sabatinis Alineación oficial del equipo 'Sabatinis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CITY BADIA DEL VALLÉS

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marko Matschek va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Miguel Vázquez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Massimiliano Giuliani, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Baltasar Caldera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Sabatinis

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sabáticos Sancho Arasa quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Israel Ilumberri l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sabáticos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Berceo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): José Reyes quasi marca en una jugada assajada de córner que Gaspar Arqué havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sabáticos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Berceo va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sabáticos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sancho Arasa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Miguel Vázquez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Robledillo López, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaspar Arqué es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.