Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

.THEGOATS (779287) - Kramen's (1419791) » 617292545: T55/J11/VI

Liga 617292545 Información oficial sobre el partido 617292545 en Hattrick

03.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 11 / VI.110 (14428)

Julieno Lemureno Alineación oficial del equipo 'Julieno Lemureno' en el partido 1 - 5 Kramen's Alineación oficial del equipo 'Kramen's' en el partido
0 - 1 Simon Wernhardt (4')
0 - 2 Lutz Rehbrücke (19')
0 - 3 Jorge Antona Montoro (20')
Jeremías Haitze (27') 1 - 3
1 - 4 Josu Lartategi (49')
1 - 5 Josu Lartategi (86')
Julieno Lemureno Alineación oficial del equipo 'Julieno Lemureno' en el partido 1 - 5 Kramen's Alineación oficial del equipo 'Kramen's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Julieno Lemureno Alineación oficial del equipo 'Julieno Lemureno' en el partido 1 - 3 Kramen's Alineación oficial del equipo 'Kramen's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julieno Lemureno

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lemureno van tornar a saltar d'alegria al minut 27. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jeremías Haitze que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): José Javier Martínez de Lemureno va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En José Javier Martínez de Lemureno es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 33, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José Javier Martínez no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeremías Haitze de Lemureno es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Kramen's

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts, Simon Wernhardt va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Lutz Rehbrücke de Kramens va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Jorge Antona Montoro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 3 per a Kramens.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 49 minuts de joc, Josu Lartategi, corrent com un esperitat, superà primer Polentzi Apetetxea per velocitat, i després el porter posant el 1 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Passaven 86 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Josu Lartategi va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josu Lartategi després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Horrioldegui va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Simon Wernhardt quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Horrioldegui, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mauro Odriozola s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc-Alexandre Auguin de Kramens va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Euan Weatherstone de Kramens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.