Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid Espimorado (990032) - Plaza la Mezquita (1419412) » 617271925: T55/J7/IV

Liga 617271925 Información oficial sobre el partido 617271925 en Hattrick

03.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / IV.62 (3485)

Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Sa Torre' en el partido 3 - 0 VacasSagradas Team Alineación oficial del equipo 'VacasSagradas Team' en el partido
Antón Ostos Pérez (7') 1 - 0
José Aramendia (40') 2 - 0
José Aramendia (69') 3 - 0
Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Sa Torre' en el partido 3 - 0 VacasSagradas Team Alineación oficial del equipo 'VacasSagradas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sa Torre Alineación oficial del equipo 'Sa Torre' en el partido 2 - 1 VacasSagradas Team Alineación oficial del equipo 'VacasSagradas Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sa Torre

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Torre s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Antón Ostos Pérez per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Torre va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Aramendia des de dins de l'àrea.
  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Torre va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en José Aramendia, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Hiru Bustintzainguntzaga gairebé va marcar per a Torre des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Torre a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hiru Bustintzainguntzaga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

VacasSagradas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rubén Madrona va servir per deixar enrere el gegant Hiru Bustintzainguntzaga al minut 39, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Erza Bovaglio va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Filomonio de la Maza.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del VacasSagradas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Tino Kissinger no va poder controlar.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Filomonio de la Maza va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Thamir Abdullah.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martin Bencun.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Thamir Abdullah de VacasSagradas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.