Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Geltrunenc (1601784) - Merkava (436214) » 617269941: T55/J2/IV

Liga 617269941 Información oficial sobre el partido 617269941 en Hattrick

30.12.2017 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 2 / IV.27 (3450)

ath conca Alineación oficial del equipo 'ath conca' en el partido 2 - 1 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
Ross Schorsch (26') 1 - 0
Esteban Tobarra (77') 2 - 0
2 - 1 Cosme Donado (89')
ath conca Alineación oficial del equipo 'ath conca' en el partido 2 - 1 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ath conca Alineación oficial del equipo 'ath conca' en el partido 1 - 0 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ath conca

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Ross Schorsch va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de conca.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Esteban Tobarra va augmentar la diferència de conca a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a conca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Robert Gocałek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mattia Notaro no va ser aprofitada per en Robert Gocałek que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): conca va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Cristóbal Tomás va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): conca va ser a punt de marcar al minut 88, quan el seu jugador Marcelo Santiesteban va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Esteban Tobarra de conca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Esteban Tobarra se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Merkava

Goles Goles

  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Merkava eren letals, i Cosme Donado va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Merkava va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cristian Tortosa va desviar el xut final de Alberto Fuertes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Panero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Cosme Donado va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Cristian Tortosa no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosme Donado de Merkava va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.