Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - Jugones F.C (122578) » 617267353: T55/J13/Primera

Liga 617267353 Información oficial sobre el partido 617267353 en Hattrick

17.03.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 13 / Primera (3403)

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 0 - 0 Atlético de Monzón Alineación oficial del equipo 'Atlético de Monzón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 Atlético de Monzón Alineación oficial del equipo 'Atlético de Monzón' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Martinavarro Colunga va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Renaud Vesin, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Martinavarro Colunga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Basauri.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Valdés va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Alfonso Queralt del Basauri ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Basauri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfonso Queralt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sergio Valdés va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en József Jováki per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Renaud Vesin es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Valdés de Basauri es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético de Monzón

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El At. Monzón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Luke Martin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Milad Farmand va ser clau en la jugada d'atac de At. Monzón al minut 56, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rostam Arman Nia, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.