Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KiNgsGLEr (990605) - CORDOBAS TEAM (990606) » 61393468: T16/J1/XII

Liga 61393468 Información oficial sobre el partido 61393468 en Hattrick

07.01.2006 15:50:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 1 / XII.334 (123605)

Deportivo Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Deportivo Castilla y León' en el partido 0 - 2 Canarias CF Alineación oficial del equipo 'Canarias CF' en el partido
0 - 1 Sergio San Esteban (45')
0 - 2 Alberto Balboa (67')
Deportivo Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Deportivo Castilla y León' en el partido 0 - 2 Canarias CF Alineación oficial del equipo 'Canarias CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Deportivo Castilla y León' en el partido 1 - 1 Canarias CF Alineación oficial del equipo 'Canarias CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 58,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Castilla y León

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilberto Marcello de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Narciso Delgado es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Estorico.

Canarias CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Canarias va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 45. Sergio San Esteban va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Mauricio Larrán estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alberto Balboa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Alberto Balboa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jorge Fernando Pandiella, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Canarias va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Oscar Rocco va quedar-se sol davant el porter Jorge Fernando Pandiella, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 45 (Ocasión de falta): Jorge Fernando Pandiella va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ignacio Moraña que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Canarias quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier Nieto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Víctor Adam quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Fernando Pandiella, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Nieto es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Canarias es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Victorio Barrionuevo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Nieto al camp.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Alberto Dalí es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Narcís Botaya.