Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guarisnais (119869) - FC Albacete (1421931) » 611101767: T54/J2/V

Liga 611101767 Información oficial sobre el partido 611101767 en Hattrick

09.09.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 2 / V.7 (5520)

Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 2 - 0 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Miguel Pizarro (38') 1 - 0
Agapito Barrento (82') 2 - 0
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 2 - 0 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 1 - 1 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarisnais

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Miguel Pizarro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El contraatac de Guarisnais va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Agapito Barrento va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guarisnais va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Maestro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 40, un contraatac del Guarisnais no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ignacio Maestro perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Guarisnais van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però David Zugasti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

FC Albacete

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Andreas Schmidmayer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rached Ben Jeddou, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Albacete va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Paco Sánchez va quedar-se sol davant el porter Rached Ben Jeddou, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mauricio Huayta va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Richi Irulegui va intentar anar-se'n per velocitat al minut 42 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Richi Irulegui, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Tadeu Mariñas quasi aconsegueix empatar per Albacete al minut 70, però Rached Ben Jeddou va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Albacete creava perill des de la dreta al minut 81, però en Rached Ben Jeddou, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Israel Clavero desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Higinio Cilóiz de Albacete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.