Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Santa Creu Jutglars (122081) - real toledo C.F (435637) » 60978327: T16/J10/VII

Liga 60978327 Información oficial sobre el partido 60978327 en Hattrick

11.03.2006 15:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 10 / VII.771 (38807)

atletico nochebuena Alineación oficial del equipo 'atletico nochebuena' en el partido 5 - 0 Confrares de la Bimba Alineación oficial del equipo 'Confrares de la Bimba' en el partido
Freek Nuy (7') 1 - 0
Love Dahlström (30') 2 - 0
Love Dahlström (38') 3 - 0
Fabriciano Misetich (41') 4 - 0
Freek Nuy (43') 5 - 0
atletico nochebuena Alineación oficial del equipo 'atletico nochebuena' en el partido 5 - 0 Confrares de la Bimba Alineación oficial del equipo 'Confrares de la Bimba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
atletico nochebuena Alineación oficial del equipo 'atletico nochebuena' en el partido 6 - 0 Confrares de la Bimba Alineación oficial del equipo 'Confrares de la Bimba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico nochebuena

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Freek Nuy va donar a nochebuena un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): nochebuena va augmentar la diferència quan Love Dahlström no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de nochebuena a 3 - 0. Love Dahlström va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): nochebuena va augmentar la diferència quan Fabriciano Misetich no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de nochebuena a 5 - 0. Freek Nuy va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Danius Kaneckis hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ģirts Bondarenko havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zaim Farsi de nochebuena va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Zaim Farsi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfredo Maíz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Freek Nuy de nochebuena la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Fabriciano Misetich de nochebuena va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ģirts Bondarenko de nochebuena la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Confrares de la Bimba

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Confrares es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto Márquez Nogueras no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gregori Robredo al camp.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Bernardo Ropero de Confrares es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.