Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Luaña (30889) - F.C Manchester United (48796) » 60858906: T16/J9/II

Liga 60858906 Información oficial sobre el partido 60858906 en Hattrick

04.03.2006 14:00:00
Liga: Temporada 16 / Jornada 9 / II.3 (3406)

pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 2 - 1 F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido
0 - 1 Tim Baur (31')
Edmundo Ibarra (36') 1 - 1
Peter Börjesson (81') 2 - 1
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 2 - 1 F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido 1 - 2 F.C Manchester United Alineación oficial del equipo 'F.C Manchester United ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pimentin

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): pimentin va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Edmundo Ibarra, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): pimentin va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Peter Börjesson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edmundo Ibarra va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Neil Partridge va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Frédéric Effernelli va fallar un penal al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frédéric Effernelli de pimentin es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Jonas Persson va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pimentin es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

F.C Manchester United

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tim Baur que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Manchester.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Manchester va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Tim Baur va quedar-se sol davant el porter Juan Carlos Sequeiros, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Tim Baur de Manchester, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Manchester va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Lorenzo Aceijas va quedar-se sol davant el porter Juan Carlos Sequeiros, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Manchester va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Edvin Jonsson va quedar-se sol davant el porter Juan Carlos Sequeiros, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Manchester va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Carlos Sequeiros va desviar el xut final de Lorenzo Aceijas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Pablo Grondona de Manchester va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenzo Aceijas de Manchester es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.