Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_olimpic_ (307989) - COMET DALIAN (1581957) » 605141534: T53/J2/VII

Liga 605141534 Información oficial sobre el partido 605141534 en Hattrick

20.05.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 2 / VII.756 (38792)

_olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido 3 - 0 fc.cartagena Alineación oficial del equipo 'fc.cartagena' en el partido
Manuel Esaure (30') 1 - 0
Juan Antonio Villaluenga (76') 2 - 0
Manuel Esaure (80') 3 - 0
_olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido 3 - 0 fc.cartagena Alineación oficial del equipo 'fc.cartagena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
_olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido 5 - 3 fc.cartagena Alineación oficial del equipo 'fc.cartagena' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,7 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_olimpic_

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): olimpic va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Manuel Esaure fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, olimpic va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Antonio Villaluenga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Als 80 minuts de joc, els nois de olimpic van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Manuel Esaure augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fc.cartagena. La jugada d'estratègia del olimpic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Faramarz Seyyed Salehi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): olimpic va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Mauro Reves va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de olimpic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martí Banquer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Moscatelli de olimpic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Manuel Jirón de olimpic es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

fc.cartagena

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): fc.cartagena va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Puig va desviar el xut final de Joan-Lluís Alzina després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Claudiu Gabureac va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 18 de joc.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): fc.cartagena va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Justin Kirchmann que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Alejandro Silanes completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Hüsnü Remiz de fc.cartagena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Hüsnü Remiz de fc.cartagena per doble groga al minut 31.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Darren McGuane. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.