Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aladrokes de Cartago (118766) - Battersea Power Station (991172) » 605024027: T53/J12/IV

Liga 605024027 Información oficial sobre el partido 605024027 en Hattrick

29.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 12 / IV.1 (3424)

Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 2 - 3 celtavamoscelta Alineación oficial del equipo 'celtavamoscelta' en el partido
0 - 1 Manuel Rebolledo (25')
Ricardo Villandrado (37') 1 - 1
1 - 2 Antonio Mauri Argudo (59')
1 - 3 Antonio Mauri Argudo (67')
Davide Spadafora (84') 2 - 3
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 2 - 3 celtavamoscelta Alineación oficial del equipo 'celtavamoscelta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 2 - 0 celtavamoscelta Alineación oficial del equipo 'celtavamoscelta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Davide Spadafora va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ricardo Villandrado, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Aladrokes va reduir el marcador al minut 84 a 2 - 3 quan Davide Spadafora va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Aladrokes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vasco Barata ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Vasco Barata del Aladrokes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): Jean-Yves Portail va llançar una falta directa al minut 26 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Aladrokes enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Jorge Torrecilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aladrokes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Aladrokes va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Davide Spadafora va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Davide Spadafora no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Carlos Alberto Monsalve de Aladrokes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

celtavamoscelta

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): celtavamoscelta va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 25, quan Manuel Rebolledo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): celtavamoscelta sabia com jugar al contraatac, i al minut 59, Antonio Mauri Argudo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Ovidiu-Cristian Sescu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 67 de joc. Antonio Mauri Argudo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): celtavamoscelta van sortir al contraatac al minut 35, però Jorge Mañas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de celtavamoscelta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Mauri Argudo va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de celtavamoscelta van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 82 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jovan Šparović, però la pilota va sortir per sobre del travesser.