Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. El Todler (1419717) - Suavesito Team (30771) » 598966845: T52/J2/VI

Liga 598966845 Información oficial sobre el partido 598966845 en Hattrick

28.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 2 / VI.540 (14858)

The Night's Watch FC Alineación oficial del equipo 'The Night's Watch FC' en el partido 2 - 2 Luismigol Alineación oficial del equipo 'Luismigol' en el partido
0 - 1 Jorge Tortosa (2')
0 - 2 Jorge Tortosa (48')
Ot Cartró (69') 1 - 2
José Luis Neira (83') 2 - 2
The Night's Watch FC Alineación oficial del equipo 'The Night's Watch FC' en el partido 2 - 2 Luismigol Alineación oficial del equipo 'Luismigol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Night's Watch FC Alineación oficial del equipo 'The Night's Watch FC' en el partido 2 - 1 Luismigol Alineación oficial del equipo 'Luismigol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Night's Watch FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ot Cartró de Crows va fer un bon esprint per escapar-se de Alexandru Şterca i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Luis Neira va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Daniele Potami quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Crows enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Isma'il Rasti no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Lliberós de Crows va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Luismigol

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Luismigol es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jorge Tortosa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Jorge Tortosa de Luismigol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Luismigol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Cabanillas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Josep Maria Monroy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Luismigol a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Milan Faasse va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 289 Minuto 80 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jorge Tortosa va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Jesús Viejo el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Ignacio Sáenz Camacho de Luismigol va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Cabanillas de Luismigol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Tortosa de Luismigol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.