Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiloca F.C. (1419763) - FC titant (797007) » 596359101: T51/R4

Copa 596359101 Información oficial sobre el partido 596359101 en Hattrick

19.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 4

Xiloca F.C. Alineación oficial del equipo 'Xiloca F.C.' en el partido 1 - 3 Death Cab F.C. Alineación oficial del equipo 'Death Cab F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xiloca F.C. Alineación oficial del equipo 'Xiloca F.C.' en el partido 0 - 4 Death Cab F.C. Alineación oficial del equipo 'Death Cab F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xiloca F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Xiloca va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Pablo Escudero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xiloca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Escudero va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Darie Andriuţă no li va importar gens ni mica.

Death Cab F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 68 minuts Adrian Albu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Death es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Paride Bertolini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Adrian Albu de Death va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Paride Bertolini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Vicent Lluís Navalls per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 13, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Saïd Halaoui quasi aconsegueix empatar per Death al minut 15, però Garoe Nadal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Vicent Lluís Navalls va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Haro Diéguez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 60 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Cuenca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.