Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The laggers (1416304) - Atarfe Citi C.F (779847) » 586496387: T51/J6/VII

Liga 586496387 Información oficial sobre el partido 586496387 en Hattrick

05.11.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / VII.415 (38451)

NeoRubeolo CF Alineación oficial del equipo 'NeoRubeolo CF' en el partido 0 - 1 Delta Tulcea Club de Fotbal Alineación oficial del equipo 'Delta Tulcea Club de Fotbal' en el partido
0 - 1 赵 (Zhao) 轩鹏 (Xuanpeng) (36')
NeoRubeolo CF Alineación oficial del equipo 'NeoRubeolo CF' en el partido 0 - 1 Delta Tulcea Club de Fotbal Alineación oficial del equipo 'Delta Tulcea Club de Fotbal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NeoRubeolo CF Alineación oficial del equipo 'NeoRubeolo CF' en el partido 0 - 3 Delta Tulcea Club de Fotbal Alineación oficial del equipo 'Delta Tulcea Club de Fotbal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NeoRubeolo CF

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Justino Díez de Medina de NeoRubeolo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 56, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Justino Díez de Medina va estar a punt d'empatar per a NeoRubeolo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Arto Lövgren va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): NeoRubeolo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Ángel Curcio des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): NeoRubeolo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Toni Folguera no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Maria Mascort al camp.

Delta Tulcea Club de Fotbal

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a 赵 (Zhao) 轩鹏 (Xuanpeng) quedar desmarcat i marcar per a Tulcea al minut 36. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tulcea la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Mario Ridi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tulcea van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Toni Llauder, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvatore Campetella de Tulcea es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tommy Plantinga de Tulcea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Christopher Arzel de Tulcea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.