Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Jose d'Uruguai (489150) - Lazio Incresa CF (775217) » 586430015: T51/J3/VI

Liga 586430015 Información oficial sobre el partido 586430015 en Hattrick

15.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / VI.254 (14572)

perros lunaticos Alineación oficial del equipo 'perros lunaticos' en el partido 2 - 1 fcbombers Alineación oficial del equipo 'fcbombers' en el partido
0 - 1 Hernán Triana (48')
Alberto Agüero (66') 1 - 1
Ubaldo Poñe (68') 2 - 1
perros lunaticos Alineación oficial del equipo 'perros lunaticos' en el partido 2 - 1 fcbombers Alineación oficial del equipo 'fcbombers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
perros lunaticos Alineación oficial del equipo 'perros lunaticos' en el partido 5 - 0 fcbombers Alineación oficial del equipo 'fcbombers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perros lunaticos

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fcbombers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Agüero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del lunaticos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 66.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Corria el minut 68 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ubaldo Poñe, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): lunaticos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Insiodo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Víctor Orihuela arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): lunaticos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Agüero en un 1 contra 1 amb el porter Luis González Santa Cruz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): lunaticos va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Gonzalo Insiodo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Daniel Sáenz Martínez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis González Santa Cruz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lois Villameá de lunaticos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fcbombers

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de fcbombers Hernán Triana va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 42, un contraatac del fcbombers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jan Peiró perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Era el minut 11 quan després d'una dura entrada, el jugador 陆 (Lu) 百贵 (Baigui) de fcbombers s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Hernán Triana de fcbombers va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Antonio Eguía va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): fcbombers es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Antonio Eguía no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iván Barandiarán al camp.