Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Shooting Stars (801052) - Yarca Athletic (802131) » 586412387: T51/J6/V

Liga 586412387 Información oficial sobre el partido 586412387 en Hattrick

05.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / V.195 (5708)

F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 2 - 0 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
Jesús Baldenaches (26') 1 - 0
Augusto Carlos Loureiro Alves (79') 2 - 0
F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 2 - 0 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 2 - 0 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Shooting Stars

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Jesús Baldenaches va donar a Shooting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): El gol de falta de Augusto Carlos Loureiro Alves sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 79 i ampliar l'avantatge de Shooting a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Reyes Aguilar va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Alejandro Cerviá va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Vada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Marcelino Enríquez va ser clau en la jugada d'atac de Shooting al minut 63, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jesús Baldenaches, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 234 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Augusto Carlos Loureiro Alves va sortir molt desviat al minut 71.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Vicent Bernabeu va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Shooting es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Yarca Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Guillermo Gonzalo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Yarca Athl va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Moro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Daniel Casterá completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Fernán de Yarca Athl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gabriel Fernán.
  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Cipriano Alba no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.