Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rattnitsch U.D. (1601783) - Belgrave City FC (994037) » 586406567: T51/J7/V

Liga 586406567 Información oficial sobre el partido 586406567 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / V.91 (5604)

REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido 4 - 2 C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido
Yiorgos Koumplis (20') 1 - 0
1 - 1 Immanuel van Plateringen (22')
Joan Antòni Belart (33') 2 - 1
Felipe Ybarra (47') 3 - 1
3 - 2 Bransan Dabo (84')
Danilo Brandone (86') 4 - 2
REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido 4 - 2 C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido 3 - 0 C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL ARES

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Yiorgos Koumplis rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Danilo Brandone, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bianco. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joan Antòni Belart la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del REAL es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 33.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, REAL va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Felipe Ybarra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Danilo Brandone va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Joan Antòni Belart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mauro Verducci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Christoph Beige es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Verducci al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yiorgos Koumplis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yiorgos Koumplis de REAL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

C.d. Bianco

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bianco eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 22, Immanuel van Plateringen va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bianco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bransan Dabo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bianco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bransan Dabo va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Al minut 51 de partit, el jugador Bransan Dabo de Bianco es va lesionar lleugerament però va poder continuar.