Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JF clones (435980) - Real Cerillon (991874) » 586406465: T51/J9/V

Liga 586406465 Información oficial sobre el partido 586406465 en Hattrick

26.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 9 / V.89 (5602)

JF clones Alineación oficial del equipo 'JF clones' en el partido 4 - 2 Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido
Zhivko Goranov (4') 1 - 0
1 - 1 Gianni Draghetti (16')
Josimar Virgílio (32') 2 - 1
Santi Pancorbo (35') 3 - 1
Zhivko Goranov (36') 4 - 1
4 - 2 Roberto Terlizzi (66')
JF clones Alineación oficial del equipo 'JF clones' en el partido 4 - 2 Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JF clones Alineación oficial del equipo 'JF clones' en el partido 2 - 0 Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JF clones

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): clones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Zhivko Goranov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josimar Virgílio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del clones se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Santi Pancorbo va marcar el 3 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Zhivko Goranov es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de clones la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del clones van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrei Corb, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Lopo Meixón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Valiente Mariscal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Zhivko Goranov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Rafael Valiente Mariscal va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Real Cerillon

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gianni Draghetti de Cerillon va fer un bon esprint per escapar-se de Lluís Sampere i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Cerillon. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Roberto Terlizzi va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Roberto Terlizzi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cerillon va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de László Csobánka, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cerillon, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Gianni Draghetti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Jesús Benedetti de Cerillon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.