Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los ataulfos (1460716) - Cuatroka (119457) » 586403329: T51/J10/V

Liga 586403329 Información oficial sobre el partido 586403329 en Hattrick

03.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 10 / V.33 (5546)

TERRA FERMA Alineación oficial del equipo 'TERRA FERMA' en el partido 1 - 3 Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido
0 - 1 Bertjan Boetes (36')
Benedetto Magnetti (41') 1 - 1
1 - 2 Bertjan Boetes (57')
1 - 3 Bertjan Boetes (68')
TERRA FERMA Alineación oficial del equipo 'TERRA FERMA' en el partido 1 - 3 Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TERRA FERMA Alineación oficial del equipo 'TERRA FERMA' en el partido 0 - 2 Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TERRA FERMA

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Benedetto Magnetti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de TERRA i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Benedetto Magnetti del TERRA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): TERRA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Paul Pandrea des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TERRA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Seppo Piironen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Patrik Jarl va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Jaakko Kellokangas de TERRA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Utrillas de TERRA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cuatroka

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Bertjan Boetes va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 0 - 1 per a Cuatroka.
  • 170 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Bertjan Boetes posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cuatroka, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Bertjan Boetes va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Cuatroka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mirko Purić va desviar el xut final de Patrik Jarl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Johan Claasen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mirko Purić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Áron Gyurkovits de Cuatroka va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.