Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - L.I.M. CF (485406) » 572999967: T50/J2/X

Liga 572999967 Información oficial sobre el partido 572999967 en Hattrick

18.06.2016 14:20:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / X.2519 (170846)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 2 L.I.M. CF Alineación oficial del equipo 'L.I.M. CF' en el partido
0 - 1 Ivan Petrov (7')
Zaccaria Barabucci (37') 1 - 1
1 - 2 Claudi Donada (42')
Higer Artatzabeitia (43') 2 - 2
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 2 L.I.M. CF Alineación oficial del equipo 'L.I.M. CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 1 L.I.M. CF Alineación oficial del equipo 'L.I.M. CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al U.D. una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Zaccaria Barabucci, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del U.D. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Higer Artatzabeitia en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 5 (Ocasión evento especial): En David Lacalle Moreno, al minut 5 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Aramsu Karkouri el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Josep Vicenç Riera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Era el minut 28 quan després d'una dura entrada, el jugador Hugo Alvarez de U.D. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

L.I.M. CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): L.I.M. va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ivan Petrov va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rodrigo Zaloña va anar directament als peus de Claudi Donada que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Theodor Plopeanu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Claudi Donada estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de L.I.M. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Claudi Donada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de L.I.M. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hernesto Cualedro va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hernesto Cualedro de L.I.M. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.