Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Genovevos F.C. (49163) - Pietra Verde (1335570) » 572755223: T50/J10/IX

Liga 572755223 Información oficial sobre el partido 572755223 en Hattrick

13.08.2016 15:40:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / IX.196 (60467)

Genovevos F.C. Alineación oficial del equipo 'Genovevos F.C.' en el partido 1 - 4 Pietra Verde Alineación oficial del equipo 'Pietra Verde' en el partido
Arnau Sibaja (3') 1 - 0
1 - 1 Salvador Armengol (5')
1 - 2 Álex Vera (20')
1 - 3 Antonio Irauregui (23')
1 - 4 Nataniel Alcubilla (41')
Genovevos F.C. Alineación oficial del equipo 'Genovevos F.C.' en el partido 1 - 4 Pietra Verde Alineación oficial del equipo 'Pietra Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Genovevos F.C. Alineación oficial del equipo 'Genovevos F.C.' en el partido 2 - 2 Pietra Verde Alineación oficial del equipo 'Pietra Verde' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genovevos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Arnau Sibaja, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Armando Obregón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al 37, Arnau Sibaja hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Luis Olmedo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Genovevos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan David Corts va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): David Corts va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 73 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Arnau Sibaja no va entrar per centímetres.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nataniel Alcubilla va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 82 de joc.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Òscar Belenguer va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 85 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Genovevos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Armando Obregón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Corts al camp.

Pietra Verde

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Salvador Armengol va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pietra, al minut 5. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Álex Vera que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Pietra va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Antonio Irauregui va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Pietra va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nataniel Alcubilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Antonio Irauregui, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pietra va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Ivo Quiroga de Pietra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Álex Vera de Pietra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.