Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coronaws Team (1588592) - UDKatanga (778653) » 572633779: T50/J2/VIII

Liga 572633779 Información oficial sobre el partido 572633779 en Hattrick

18.06.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VIII.76 (53877)

Ciudad Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciudad Madrid C.F.' en el partido 1 - 2 caballeros de castilla Alineación oficial del equipo 'caballeros de castilla' en el partido
Alberto Elcoro (55') 1 - 0
1 - 1 Marcel Wortmann (56')
1 - 2 Marcel Wortmann (72')
Ciudad Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciudad Madrid C.F.' en el partido 1 - 2 caballeros de castilla Alineación oficial del equipo 'caballeros de castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ciudad Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciudad Madrid C.F.' en el partido 3 - 3 caballeros de castilla Alineación oficial del equipo 'caballeros de castilla' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad Madrid C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alberto Elcoro, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Ciudad va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ştefan Dinică ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfons Dalleres va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Uri Pallerols del Ciudad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Héctor Escofet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

caballeros de castilla

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Nikola Sheytanov va pentinar un córner cap al segon pal que Marcel Wortmann va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcel Wortmann va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando Puyol va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 25 de joc.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Goren Mendikoa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marcel Wortmann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): charros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Jesús Badajoz va quedar-se sol davant el porter Goren Mendikoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): José Vicente Gutiérrez de Solar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. charros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Sixto Caurel de charros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.