Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shemale israel (485896) - F.C. AnEl (1436974) » 572598527: T50/J9/VII

Liga 572598527 Información oficial sobre el partido 572598527 en Hattrick

06.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VII.470 (38506)

Kminumbos III Alineación oficial del equipo 'Kminumbos III' en el partido 8 - 0 Alhama U.D Alineación oficial del equipo 'Alhama U.D' en el partido
George Lungu (4') 1 - 0
Ebenezer Liaño (20') 2 - 0
Julián Farina (29') 3 - 0
Ebenezer Liaño (30') 4 - 0
Oker Rotaetxeuriante (52') 5 - 0
Julián Farina (75') 6 - 0
Josep Maria Figueres (81') 7 - 0
Luis Alfredo Villaciergo (86') 8 - 0
Kminumbos III Alineación oficial del equipo 'Kminumbos III' en el partido 8 - 0 Alhama U.D Alineación oficial del equipo 'Alhama U.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Kminumbos III Alineación oficial del equipo 'Kminumbos III' en el partido 9 - 0 Alhama U.D Alineación oficial del equipo 'Alhama U.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kminumbos III

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kminumbos contenien la respiració mentre en George Lungu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Kminumbos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ebenezer Liaño va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kminumbos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Julián Farina va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ebenezer Liaño va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Oker Rotaetxeuriante de Kminumbos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 75 minuts, Julián Farina va superar per velocitat Germán Valenzuela Isla per posar el 6 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Josep Maria Figueres va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 7 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Luis Alfredo Villaciergo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Oker Rotaetxeuriante, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Julián Farina gairebé va marcar per a Kminumbos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ebenezer Liaño.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Julián Farina de Kminumbos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josep Maria Figueres va prendre el seu rol al minut 77.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ignacio González Chacín estava fent un bon partit.

Alhama U.D

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kauldi Elordieta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marwane Hamada estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Bortzaioriz Arroe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Germán Valenzuela Isla de Alhama es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abraham Tomàs de Alhama va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.