Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RISSOTO (119271) - Ice Wolves (1365057) » 572579769: T50/J9/VII

Liga 572579769 Información oficial sobre el partido 572579769 en Hattrick

06.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VII.135 (38171)

Al-Andalus Balompié Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Balompié' en el partido 3 - 2 Ice Wolves Alineación oficial del equipo 'Ice Wolves' en el partido
Dárius Szentgyörgyvölgyi (12') 1 - 0
1 - 1 Vincenzo Fruzza (20')
Myślibor Szkuta (59') 2 - 1
Myślibor Szkuta (69') 3 - 1
3 - 2 Abdelouali Wadi (78')
Al-Andalus Balompié Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Balompié' en el partido 3 - 2 Ice Wolves Alineación oficial del equipo 'Ice Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Al-Andalus Balompié Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Balompié' en el partido 3 - 1 Ice Wolves Alineación oficial del equipo 'Ice Wolves' en el partido
Tiene un resultado normal 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Andalus Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Dárius Szentgyörgyvölgyi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Al-Andalus.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Myślibor Szkuta va donar a Al-Andalus un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Myślibor Szkuta va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al-Andalus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Dárius Szentgyörgyvölgyi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jory Kors va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jory Kors va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Celedonio Navarro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al-Andalus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Myślibor Szkuta en un 1 contra 1 amb el porter Celedonio Navarro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Al-Andalus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jory Kors, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Manuel Carbo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Al-Andalus Arifin Irfansyah va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Manuel Carbo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): Al-Andalus va fer una substitució al minut 55. Johannes De Mulder va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abdeljami Azouz.

Ice Wolves

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Vincenzo Fruzza va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Wolves.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Abdelouali Wadi de Wolves va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wolves va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Nieva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Javier Urien de Wolves va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Duriz de Wolves es va guanyar la targeta groga merescudament.