Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Breva Caída (1588191) - Los Toletes C.F. (779650) » 572566288: T50/J13/VI

Liga 572566288 Información oficial sobre el partido 572566288 en Hattrick

03.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VI.918 (15236)

Cal Flaret Alineación oficial del equipo 'Cal Flaret' en el partido 0 - 4 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
0 - 1 Jesús Ramo Martínez (14')
0 - 2 Gustavo Sorel (26')
0 - 3 Gustavo Sorel (62')
0 - 4 Josu Ruiz (68')
Cal Flaret Alineación oficial del equipo 'Cal Flaret' en el partido 0 - 4 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cal Flaret Alineación oficial del equipo 'Cal Flaret' en el partido 0 - 1 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cal Flaret

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Flaret va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicola Polastri, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Flaret, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de André Manuel Rodrigues va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Flaret va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Nicola Polastri va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Strahinja Tolić va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Los Toletes C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Toletes eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 14, Jesús Ramo Martínez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Toletes. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Gustavo Sorel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Gustavo Sorel de Toletes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Josu Ruiz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Toletes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ismael Illescas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Gustavo Sorel de Toletes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 22 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Joan Malet va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Noel Acuña va servir per deixar enrere el gegant Luis Staerlinck al minut 72, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Fernández Linares de Toletes es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.