Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juniors returns (1435401) - SPORGIJON (1590902) » 572557976: T50/J7/VI

Liga 572557976 Información oficial sobre el partido 572557976 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VI.770 (15088)

Addictech group Alineación oficial del equipo 'Addictech group' en el partido 3 - 1 SPORGIJON Alineación oficial del equipo 'SPORGIJON' en el partido
Cibrán Usarralde (8') 1 - 0
1 - 1 Gordon Weibelfeld (9')
Cibrán Usarralde (37') 2 - 1
Nedžip Nuhić (84') 3 - 1
Addictech group Alineación oficial del equipo 'Addictech group' en el partido 3 - 1 SPORGIJON Alineación oficial del equipo 'SPORGIJON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Addictech group Alineación oficial del equipo 'Addictech group' en el partido 1 - 1 SPORGIJON Alineación oficial del equipo 'SPORGIJON' en el partido
Tiene suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,2 % 31,2 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Addictech group

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cibrán Usarralde ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Addictech es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cibrán Usarralde, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nedžip Nuhić va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Addictech, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Samuel Osorio Rojas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Addictech va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nedžip Nuhić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Serón de Addictech va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Carballo de Addictech amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SPORGIJON

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): SPORGIJON van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 9, quan Gordon Weibelfeld va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SPORGIJON van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco José Sanzotti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): SPORGIJON van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Michael Bastigkeit des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peni Churchill de SPORGIJON va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco José Sanzotti de SPORGIJON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.