Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Extremadura ud (492760) - FC Egara (991656) » 572555556: T50/J4/VI

Liga 572555556 Información oficial sobre el partido 572555556 en Hattrick

02.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VI.727 (15045)

Extremadura ud Alineación oficial del equipo 'Extremadura ud' en el partido 1 - 0 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Unknown Player (12') 1 - 0
Extremadura ud Alineación oficial del equipo 'Extremadura ud' en el partido 1 - 0 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Extremadura ud Alineación oficial del equipo 'Extremadura ud' en el partido 2 - 0 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremadura ud

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Extremadura prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Artur Garrofé va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Ramón Serrano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francesc Josep Vilà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Artur Garrofé va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Giancarlo Barbero gairebé va marcar per a Extremadura des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Artur Garrofé de Extremadura es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Egara

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Egara va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gorecho Cumbraos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Egara va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Pablo Bermejo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Egara va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Əlirza Abdullayev va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Egara va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gorecho Cumbraos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.