Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costa Dorada F.C (1459051) - barrufets (314030) » 572554951: T50/J7/VI

Liga 572554951 Información oficial sobre el partido 572554951 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VI.716 (15034)

Legión del Pelotazo, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legión del Pelotazo, F.C.' en el partido 1 - 1 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
0 - 1 Halcón Vivancos (27')
Iacob Dudulescu (28') 1 - 1
Legión del Pelotazo, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legión del Pelotazo, F.C.' en el partido 1 - 1 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legión del Pelotazo, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legión del Pelotazo, F.C.' en el partido 2 - 0 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legión del Pelotazo, F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Després de 28 minuts de partit, Iacob Dudulescu igualava per Pelotazo, en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pelotazo, Iacob Dudulescu quasi marca al minut 7 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Jourdin l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 224 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70, Pelotazo, va disposar d'un penal a favor, però el xut de Raúl Manzano va ser aturat per Markus Jacquat.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Xavier Hostalrich, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Óscar Noroña Fabra va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Quincy Komproe.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Raúl Manzano de Pelotazo, va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

barrufets

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Halcón Vivancos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de barrufets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Simon Kemter va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Tamás Fűrész va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Gabriele Borrodde va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de barrufets que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Massimo Capece.