Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costa Dorada F.C (1459051) - ROS MELANO (991624) » 572554943: T50/J5/VI

Liga 572554943 Información oficial sobre el partido 572554943 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VI.716 (15034)

Legión del Pelotazo, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legión del Pelotazo, F.C.' en el partido 5 - 1 Los Templarios C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Templarios C.F.' en el partido
Unknown Player (35') 1 - 0
1 - 1 Unknown Player (53')
Unknown Player (56') 2 - 1
Unknown Player (66') 3 - 1
Unknown Player (70') 4 - 1
Unknown Player (76') 5 - 1
Legión del Pelotazo, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legión del Pelotazo, F.C.' en el partido 5 - 1 Los Templarios C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Templarios C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Legión del Pelotazo, F.C. Alineación oficial del equipo 'Legión del Pelotazo, F.C.' en el partido 4 - 1 Los Templarios C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Templarios C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legión del Pelotazo, F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcos Soares, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pelotazo, se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pelotazo, contenien la respiració mentre en Sverre Lunde s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Pelotazo, va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Petri Liljamo des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Quincy Komproe va augmentar l'avantatge de Pelotazo, a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Manzano es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En Quincy Komproe va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 31, però el porter visitant Jorge Cabeza de Vaca el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tauno Murumets. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pelotazo, Sverre Lunde quasi marca al minut 51 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Paul-Christian Göller l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pelotazo, la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul-Christian Göller de Pelotazo, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Paul-Christian Göller se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Attila Kőrösi, jugador de Pelotazo,, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 33. Sverre Lunde, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Raúl Manzano va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Los Templarios C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Olivier Grech de Templarios va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Candido Bordone de Templarios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Templarios es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Candido Bordone no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Niels Wittendorff al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Scotty Bradley va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.