Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaxy Angels (315034) - Angelical Rune (991076) » 572538968: T50/J2/VI

Liga 572538968 Información oficial sobre el partido 572538968 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VI.431 (14749)

U. D. Collerense Alineación oficial del equipo 'U. D. Collerense' en el partido 3 - 2 Alianza Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Alianza Alcobendas' en el partido
0 - 1 Grégory Ramel (15')
Odoacre Petri (42') 1 - 1
Juan Pulido (44') 2 - 1
2 - 2 Amaro Calheiros (66')
Sebastián Montenegro (89') 3 - 2
U. D. Collerense Alineación oficial del equipo 'U. D. Collerense' en el partido 3 - 2 Alianza Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Alianza Alcobendas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. D. Collerense Alineación oficial del equipo 'U. D. Collerense' en el partido 3 - 0 Alianza Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Alianza Alcobendas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Collerense

Goles Goles

  • 110 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, Collerense van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Odoacre Petri va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Collerense contenien la respiració mentre en Juan Pulido s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alcobendas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sebastián Montenegro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Collerense es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Lartaun Agiñatza de Collerense va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Collerense va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Pulido en un 1 contra 1 amb el porter Diego Caulers, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Rio Reyero.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Odoacre Petri de Collerense es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Alianza Alcobendas

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Alcobendas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Grégory Ramel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alcobendas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Amaro Calheiros va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Arnaud Coquillard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Alcobendas creava perill des de la dreta al minut 58, però en Jorge Mena, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Weimar Zabala desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alcobendas va ser a punt de marcar al minut 84, quan el seu jugador Pablo Hirsch va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en András Debreczeni va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Grégory Ramel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Grégory Ramel de Alcobendas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): András Debreczeni es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.