Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kikotys (1368553) - Lakers de Huitar F.C. (121410) » 572521010: T50/J6/VI

Liga 572521010 Información oficial sobre el partido 572521010 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VI.110 (14428)

faureZoo Alineación oficial del equipo 'faureZoo' en el partido 1 - 0 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
Ramón Vela Tapia (14') 1 - 0
faureZoo Alineación oficial del equipo 'faureZoo' en el partido 1 - 0 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
faureZoo Alineación oficial del equipo 'faureZoo' en el partido 2 - 0 Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

faureZoo

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramón Vela Tapia de faureZoo aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Ramón Vela Tapia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de faureZoo.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Zbyněk Netolička una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Ramón Aquije va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramón Aquije al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Martin Gleize va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lakers de Huitar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del Lakers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Florian Hüffenhardt perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Fernando Tomás Feio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gilles Ekelschot no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Vít Brýdl va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lakers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.