Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Ranas Descontentas (438624) - The rose united (992899) » 572519312: T50/J1/VI

Liga 572519312 Información oficial sobre el partido 572519312 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VI.80 (14398)

Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 4 - 1 Drumteam Alineación oficial del equipo 'Drumteam' en el partido
Gorecho Pedreira (20') 1 - 0
Sverre Ali (28') 2 - 0
Adur Zabaltza (31') 3 - 0
3 - 1 Hashim Al-Sudani (79')
Diego Ruiz (83') 4 - 1
Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 4 - 1 Drumteam Alineación oficial del equipo 'Drumteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 5 - 1 Drumteam Alineación oficial del equipo 'Drumteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Descontentas contenien la respiració mentre en Gorecho Pedreira s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Sverre Ali era molt més ràpid que el defensa Massimo Favari. Al minut 28, el jugador de Descontentas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Descontentas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adur Zabaltza va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Diego Ruiz va augmentar l'avantatge de Descontentas a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Descontentas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yoon van der Made, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Adur Zabaltza de Descontentas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gorecho Pedreira va ridiculitzar a en Marko Neurohr amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adur Zabaltza per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Arthur Portelli va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Diego Ruiz gairebé marca per a Descontentas al minut 82 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Santiago Hayos de Descontentas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): Descontentas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mauro Scigliano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Leonel Neves Correia al camp.

Drumteam

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Drumteam van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Hashim Al-Sudani va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Wiebrand Hagenaar va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gempa Piet.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Drumteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marko Neurohr va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Józef Pawelczak de Drumteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.