Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tre_mendo (988619) - Montecerrao Supersonics (121754) » 572515675: T50/J3/VI

Liga 572515675 Información oficial sobre el partido 572515675 en Hattrick

25.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VI.15 (14333)

TeamGroup Alineación oficial del equipo 'TeamGroup' en el partido 1 - 1 Mataró CF Alineación oficial del equipo 'Mataró CF' en el partido
Xuhar Gereño (14') 1 - 0
1 - 1 Franz Brünsicke (56')
TeamGroup Alineación oficial del equipo 'TeamGroup' en el partido 1 - 1 Mataró CF Alineación oficial del equipo 'Mataró CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TeamGroup Alineación oficial del equipo 'TeamGroup' en el partido 2 - 0 Mataró CF Alineación oficial del equipo 'Mataró CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeamGroup

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Felipe Puig Duran va anar directament als peus de Xuhar Gereño que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Felipe Puig Duran arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Del Rincón del TeamGroup ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Del Rincón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Ernesto Revulgo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a TeamGroup per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Camiel de Langen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en René Prent de TeamGroup amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, TeamGroup va veure com el seu jugador Jesús Monreal havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Altsu Berriozabal entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 59 (Lesión): Juan Carlos Del Rincón va sortir coix del terreny de joc, substituït per László Sándor. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): TeamGroup va fer una substitució al minut 63. Casimiro Figueiredo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Palle Klein.

Mataró CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Franz Brünsicke de Mataró va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): El Mataró va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Cesare Cimignolo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Franz Brünsicke va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Pietro Luca Pisano va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Henryk Jelonek va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucjan Świgoń.